Despre noi - Cofetăria Cupcake
83
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-83,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Despre noi

Cele mai bune deserturi raw vegan, într-o locație centrală

deserturi potrivite unui stil de viață sănătos

Aceste dulciuri nu conțin: zahăr, lactoză, gluten

Caracteristica deserturilor raw vegan este ca se pregătesc  fără procesare chimica sau termica. Astfel se asigura păstrarea tuturor, vitaminelor, nutrienților, mineralelor și enzimelor din ingredientele crude.
Deserturile raw vegan sau vegan sunt preparate din ingrediente naturale 100% .
La fel de important este ca nu conțin ingrediente de origine animală.
De asemenea, nu contin: margarină, zahăr, hormoni, conservanți și chimicale pasteurizate, e-uri și aditivi.
Zahărul rafinat, recunoscut de intreaga lume medicala ca fiind foarte nociv, este înlocuit cu îndulcitori naturali. La cerere, pentru anumite diete sau diabet, folosim Green Sugar, sirop de agave sau sirop de arțar. Cremele și blaturile prăjiturilor sunt preparate din nuci și semințe, super-alimente și fructe, motiv pentru care sunt recomandate tuturor, inclusiv copiilor.
Pentru persoanele cu diabet, la comandă, se poate înlocui mierea cu Green Sugar sau cu sirop de agave.
In cofetaria Cupcake puteți alege torturi intregi sau felii de tort dintre sortimentele  disponibile în acel moment sau puteți comanda desertul preferat din meniu.
(comanda se face cu minimum 24/48h înainte)

Deoarece deserturile nu sunt procesate termic, se pastrează în congelator, la temperaturi de -20 / -5 C. Astfel, sunt perfect conservate și toți nutrienții se păstrează intacți.

Pentru consum se scot din congelator și se lasă in frigider timp de o oră sau la temperatura camerei timp de 15 minute, apoi se servesc. Perioada de valabilitate este de 2 luni pentru congelator și de 4-5 zile pentru frigider.

Garantăm faptul că deserturile Cupcake NU conțin: zahăr rafinat, ouă, lapte, unt, margarină, conservanți, esențe artificiale, aditivi, potențiatori de aromă, E-uri. Deserturile raw vegane Cupcake NU sunt procesate termic.

La cofetăria Cupcake

Totul este 100% NATURAL,
iar produsele sunt handmade

Consultă meniul